Driepoot statieven

Driepoot statieven van aluminium en carbon, we hebben het allemaal. De beste merken zoals o.a.Velbon - Manfrotto - Leofoto - Giottos - Walimex - Zomei en nog veel meer. Kies het statief dat het beste bij u past qua budget en/of qua uitvoering.
Elke kwaliteit heeft een prijs en de betere statieven van Carbon vervaardigd zijn wel wat duurder in aanschaf maar bieden een hoop meer zoals: lichter in gewicht, betere stabiliteit, minder trilling, dikkere poten en hoger en daarnaast ook een lange levensduur.. Stabiliteit is de belangrijkste factor bij de aanschaf van een statief, je wilt immers de beste foto maken.
Carbon statieven met een dikte vanaf ca. 28 mm zijn zeer stabiel en geschikt voor de meeste camera's met een objectief van pakweg 1-2 kg. Voor de grotere combinatie's zoals een 500mm of 600mm of zelfs nog zwaarder is het raadzaam om minimaal een dikte van 32-35mm aan te schaffen en beter nog de modellen met ca. 40mm dikke poten.
Ons paradapaardje is Leofoto, dit merk heeft een zeer uitgekiende lijn statieven die er alleen maar op is gericht om de beste kwaliteit te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. De garantie termijn is 5 jaar en van het soort NO NONSENSE ! Er wordt gebruikt gemaakt van CNC gefreesd aircraft aluminium en voor de statiefpoten minimaal 8 lagen Carbon en voor de topmodellen zelfs 10 lagen Carbon.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top